24 Kasım 2015 Salı

HASTALIKLI HAYATLAR..

"Andolsun biz insanı çamurdan (süzülmüş) bir hülasadan yarattık. Sonra onu (Hz. Adem`in nesli olan) insanı sarp ve metin bir karargahta (rahimde) bir nutfe (zigot) yaptık. Sonra o nutfeyi alaka (yapışan şey) haline getirdik, derken o alakayı mudga (bir çiğnem et) yaptık, o bir çiğnem eti kemik(lere) çevirdik (ve) o kemiklere de et (kaslar) giydirdik. Sonra onu başka yaratılışla inşa ettik (can verdik, konuşma verdik)..." 
(Mü`minun, 12-14).

bir yaratılış mucizesi. iman etmenin en önemli nedeni,öyle bir yaratılış sistemi düşününki küçücük bir meniden meydana gelen canlı,annenin rahminde minicik haliyle hayata tutunmaya çalışan yavaş yavaş gelişen. ve öyle bir mucizedir ki bu, anne rahminde gelişen küçük yavru, o rahimdeyken meydana gelen bir hasarı onarabilmektedir. kendi yaşam alanını yenilemektedir. işte müthiş yaratılış mucizesi...
Bunu kanıtlayan bilim insanımız nasıl oluyorda daha dünyaya gelmeden özel donanıma sahip özel bi koruma alanına sahip yavruyu, doğar doğmaz aşılarla tanıştırıyor. Güya hastalıktan koruyacak mikropları enjekte ediyor minik yavrunun bedenine! Sorgulamıyor kimse. hastalık yokken aşılamak niye?
sağlıklı bir yavruyu hastalıklamak niye? bu çaba bu uğraş sağlıksız nesiller hastalıklı hayatlar için. hastahanelerde boş yer yok. hangi bölüme gitsen dolu insanlar,dolu bebekler.
Artık ailelerin bu konularda biraz bilinçli olmaları gerekiyor. önümüze sunulmuş sisteme körü körüne boyun eğmemeliyiz. araştırmalı soruşturmalıyız. Bize emanet edilmiş bu küçücük bedenleri hastalıklı hayatlara sürüklememeliyiz.
Rabbimizden gelenler amenna. Hastalık varsa tedavisi araştırılır, çinde olsa gidip tedavi olunur. Ama sağlıklı bir vucuda hastalık niye enjekte edilir ??? sevgili anneler bu noktada en önemli iş bizlere düşer evlatlarımızı hastalıklı hayatlara sürüklemeyelim!!!
http://www.gidahareketi.org/Asilarla-Ilgili-Korkunc-Gercek-1849-haberi.aspx

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder